Onze Aanpak

 

 

 

Nieuwbouw

Of het nu een rijhuis, vrijstaande woning of villa betreft, bij Vanderlinden bouw werken we graag mee aan het realiseren van uw droom, het bouwen van uw huis!

Van grondwerk tot en met dakwerk, ook voor totaalprojecten zit u bij Vanderlinden bouw aan het juiste adres.

Verbouwingen

Zoekt u een aannemer om uw huis te laten verbouwen of is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding? Dan is  Vanderlinden bouw de juiste keuze

N

Afbraak

N

Opbouw

N

Coördinatie

N

Opvolging

Terrassen & Opritten

Een mooie oprit, een terras om te genieten van uw vrije tijd. Wij leggen uw oprit of terras aan in de door u gewenste tegels, klinkers, natuurstenen en polybeton. 

Door ons oog voor detail en prima vakmanschap zorgen wij voor een uitstekend visitekaartje van uw huis, zij bepalen trouwens ook voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woonst.

Vloeren & Tegelwerken

Vloer – en tegelwerken vereisen een vakkundige aanpak. Uw vloerwerken zijn immers de basis van uw interieur. Wij houden ons voornamelijk bezig met het leggen en zetten van wand- en vloertegels, alle marmer en natuursteensoorten.

Wij betegelen voor U uw badkamer, keuken, toilet, vloer, terras en zwembad (zowel binnen als buiten). Ook geven wij u graag advies over de beste materiaalkeuze die bij uw persoonlijke smaak past. Heeft u al tegels? Dan plaatsen wij deze ook graag voor u.

Vanderlinden Bouw

ADRES
Oude Gentweg 25
9990 Maldegem

TEL
0477 69 81 31

E-MAIL
vanderlinden.tom@hotmail.com

Neem Contact met ons op

Hebt u een vraag, over welk onderwerp dan ook?